top of page

Verslag gebruikersbijeenkomst Vitaliteitsdashboard 28 oktober 2021

Door Colijn & Partners

 

In de gebruikersbijeenkomst van 28 oktober hebben wij nieuwe ontwikkelingen rondom het vitaliteitsdashboard besproken met een aantal gebruikers.

Nieuwe tegel en thema's

In de afgelopen maanden hebben we diverse tegels van nieuwe content voorzien. Dit zijn de tegels:


Vernieuwing bestaande tegels

Een aantal tegels hebben we voorzien van verbeterde content dankzij de inbreng van gespecialiseerde providers. Tegels die nieuwe content hebben zijn:

Alle verbeterde en nieuwe tegels kun je bekijken op vitale.medewerkers.info/nieuw. Wil je tegels toegevoegd zien aan je eigen dashboard? Neem dan hiervoor contact op met Marco Paasman.

Landingspagina


In de bijeenkomst kwam de wens om een landingspagina op het dashboard naar voren bij enkele gebruikers. Op deze pagina zou bijvoorbeeld een introductie, een activiteitenagenda en een overzicht van gewijzigde content kunnen worden geplaatst.

We zullen onderzoeken welke mogelijkheden hiervoor zijn om dit te realiseren en hopen hier in de volgende gebruikersbijeenkomst op terug te kunnen komen.


Noteer alvast in je agenda:


18 januari 2022 - Webinar Ontspanning & Mentale Vitaliteit

Op 18 januari organiseren wij samen met Psion een inspirerend webinar over ontspanning en mentale vitaliteit. Dit webinar is voor alle medewerkers van organisaties die gebruik maken van het vitaliteitsdashboard.


17 februari 2022 - Volgende gebruikersbijeenkomst

Op 17 februari 2022 van 13.30 tot 15.00 uur staat de volgende gebruikersbijeenkomst gepland.

Comments


bottom of page