top of page
Zorgverzekeringen

Op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid speelt de zorgverzekering een steeds grotere rol, zowel voor de werkgever als de werknemer.  Door aantrekkelijke collectieve pakketten aan te bieden geef je medewerkers de mogelijkheid om zich voordelig en uitgebreid te verzekeren.


Ook bieden collectieve zorgverzekeringen de werkgever voordelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Met inzet van onze oplossingen op het gebied van preventie en vitaliteit helpen wij om daar optimaal gebruik van te maken.

Wij adviseren je graag over een optimaal collectief aanbod voor je organisatie.

Ondersteuning
bij communicatie

Voor het succesvol aanbieden van een collectief verzekeringspakket is goede communicatie van groot belang. Wij ondersteunen je organisatie bij de communicatie tijdens de introductie en jaarlijks tijdens de oversluitperiode als verzekeraars hun pakketten voor het komende jaar bekend maken.

 

Ook kunnen medewerkers gebruik maken van onze helpdesk, zowel telefonisch als via chat.

De zorgvergelijker

Via ons platform medewerkers.info kan je organisatie overzichtelijk het aanbod aan collectieve zorgverzekeringen aan medewerkers aanbieden.

 

Alle voordelen van de verschillende collectieven worden helder uitgelicht en via de zorgvergelijker kunnen medewerkers het aanbod onderling vergelijken op voorwaarden en premie.

Collectieve
Zorgverzekeringen

Colijn & Partners heeft met diverse zorgverzekeraars collectieve afspraken gemaakt.

Ook voor jouw organisatie kunnen wij een collectief pakket samenstellen met veel voordeel, voor zowel medewerkers als de organisatie.

Alles
op één plek

Het volledige aanbod aan collectieve verzekeringen is overzichtelijk op één plek te vinden voor medewerkers.

Communicatie

uit handen

Wij ondersteunen bij de communicatie van het zorgaanbod. Door inzet van onze helpdesk ontlasten wij de HR-afdeling.

Integratie met
Platform

Het aanbod aan collectieve zorgverzekeringen kan worden ingezet via het Platform Vitale Medewerkers voor het optimaal benutten van programma's en vergoedingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Zorgmantels

In samenwerking met werkgeversverenigingen bieden wij aantrekkelijke mantelafspraken met zorgverzekeraars waar lidinstellingen gebruik van kunnen maken. Werkgeversverenigingen waarmee wij een strategisch partnerschap hebben zijn:

Voorbeeld

Bekijk onze demo-pagina voor een voorbeeld van Medewerkers.info.

Logo-medewerkers-info-2023.jpg

Meer informatie?

Neem contact met mij op.

Astrid Bron Fotografie Astrid Bron Fotog

Tjitske van der Velde

accountmanager

T: 06-27625121

E: t.vandervelde@colijn.info

bottom of page