top of page
Mantels Sigra

Via Sigra kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid. Hiermee bied je medewerkers de mogelijkheid om een uitstekende zorgverzekering af te sluiten met hoge kortingen.

Colijn & Partners ondersteunt Sigra bij de implementatie en communicatie van de mantelcontracten. Wij helpen je graag om in een paar eenvoudige stappen deze collectiviteiten aan te bieden.

Zilveren-Kruis-premie.png

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor de gezondheid van haar klanten. Door te helpen bij het vinden en regelen van zorg, die het best passend is voor de klant. Maar ook door iedereen te motiveren met kleine stappen te werken aan gezondheid.

 

Het aanbod onder het label van Zilveren Kruis ziet er als volgt uit:

 • Korting aanvullende en tandartsverzekeringen 10%

 • Speciaal voor mensen die in de zorg werken is er de collectieve aanvullende verzekering Aanvullend Zorg. Met extra vergoedingen passend bij het werk en voor thuis.

 

Voor de werkgever geldt aanvullend dat deze een gezondheidsbudget van € 5,- per verzekerde medewerker ontvangt, bij deelname van meer dan 150 medewerkers met een aanvullende verzekering.

logo.png

Zorg en Zekerheid komt vanuit hun Leidse thuisbasis opvoor de beste zorg in de regio. Al bijna 200 jaar zijn zij verankerd in het groene hart van de Randstad. Hier werken zij aan hun missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.

 

Het aanbod onder het label van Zorg en Zekerheid ziet er als volgt uit:

 • korting aanvullende verzekeringen 10%

 • Extra introductiekorting van 10% op de aanvullende verzekeringen voor nieuwe verzekerden in het eerste contractjaar van de werkgever

 • Extra vergoedingen voor medewerkers in zorg en welzijn met een aanvullende verzekering. Vanaf 2023 worden de extra vergoedingen uitgebreid met tandheelkunde en mindfulness. Werknemers krijgen extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, vervangende mantelzorg, overgangsadvies, slaaptherapie én voor tandheelkunde en mindfulness. Ook hun gezinsleden profiteren mee van dit aanbod. Zonder extra kosten. De extra vergoedingen zijn:

  • tandheelkunde: tot € 100,- extra vanaf 18 jaar;

  • fysiotherapie: tot 5 extra behandelingen;

  • vervangende mantelzorg: minimaal 1 week;

  • slaapcursus: € 200,-;

  • overgangsadvies: € 150,-;

  • en mindfulnesstraining: eenmalig € 300,-.

 

Naast deze voordelen voor medewerkers biedt Zorg en Zekerheid voor werkgevers diverse aanvullende dienstverlening op het gebied van Bedrijfszorg, Preventie en Vitaliteit.

Meer informatie?

Neem contact met mij op.

Astrid Bron Fotografie Astrid Bron Fotog

Tjitske van der Velde

accountmanager

T: 06-27625121

E: t.vandervelde@colijn.info

bottom of page