top of page
Mantels ZorgpleinNoord

Via ZorgpleinNoord kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Menzis. Hiermee bied je medewerkers de mogelijkheid om een uitstekende zorgverzekering af te sluiten met hoge kortingen.

Colijn & Partners ondersteunt ZorgpleinNoord bij de implementatie en communicatie van de mantelcontracten. Wij helpen je graag om in een paar eenvoudige stappen deze collectiviteiten aan te bieden.

Zilveren-Kruis-premie.png

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor de gezondheid van haar klanten. Door te helpen bij het vinden en regelen van zorg, die het best passend is voor de klant. Maar ook door iedereen te motiveren met kleine stappen te werken aan gezondheid.

 

Het aanbod onder het label van Zilveren Kruis ziet er als volgt uit:

 • Korting aanvullende en tandartsverzekeringen 10%

 • Speciaal voor mensen die in de zorg werken is er de collectieve aanvullende verzekering Aanvullend Zorg. Met extra vergoedingen passend bij het werk en voor thuis.

 

Voor de werkgever geldt aanvullend dat deze een gezondheidsbudget van € 5,- per verzekerde medewerker ontvangt, bij deelname van meer dan 150 medewerkers met een aanvullende verzekering.

download (1).png

Bij Menzis doet men er alles aan om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven. Over bewust bezig zijn met je gezondheid. Over mentale fitheid. Over meedoen in de maatschappij.

Leefkracht is onderdeel van de missie van Menzis.

Het mantelaanbod onder het label van Menzis ziet er als volgt uit:

 • korting aanvullende en tandartsverzekeringen 10%

 • korting aanvullende en tandartsverzekeringen bij exclusieve overeenkomst 12%

 • Gratis werkgeversmodules Fysio 1, Extra Mentaal en Extra Leefstijl bij exclusiviteit, met daarin:

  • 3 extra behandelingen fysiotherapie

  • 100% vergoeding Mental check-in

  • Vergoeding mindfulness tot € 350,-- p/j (o.b.v. 80% vergoeding)

  • € 50,-- vergoeding voor leefstijladvies

 • Mogelijkheid tot afsluiten van extra werkgeversmodules

Indien een werkgever bereid is het collectief van Menzis exclusief aan te bieden, geldt aanvullend een gezondheidsbudget van € 20,- per verzekerde medewerker. Dit budget is inzetbaar via Menzis Vitaal & Werk.

Wat houdt exclusiviteit in?

Partijen komen overeen dat de organisatie geen zelfde soort overeenkomst zal sluiten met een andere verzekeraar tijdens de looptijd van deze overeenkomst. Hiervan is uitgezonderd de overeenkomst die de organisatie voor de IZZ zorgverzekering heeft afgesloten.

Meer informatie?

Neem contact met mij op.

Astrid Bron Fotografie Astrid Bron Fotog

Tjitske van der Velde

accountmanager

T: 06-27625121

E: t.vandervelde@colijn.info

bottom of page