top of page

Symposium 'Zonder Wij Geen Jij'

30 september 2021 van 9.30 tot 12.00 uur

Aangeboden door Menzis

 

Vitaliteitsnetwerk Nederland organiseert samen met Menzis op 30 september a.s. een symposium waarbij het thema ‘de kracht van sociale cohesie’ centraal staat. Relaties van Menzis worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Programma

Er staat een keur aan sprekers op het programma:

  • Keynote spreker: Beate Volker, hoogleraar sociologie bij de afdeling Sociale Geografie en Ruimtelijke Ordening Universiteit Utrecht

  • Gert Jan Aleman, vitaliteitsmanager en manager Arbo-centrum gemeente Den Haag

  • Paul Stevens, manager P&O Menzis

  • Michel Poulain, Belgisch hoogleraar demografie en ontdekker van de Blue Zones.

  • Aletta Winsemius, senior adviseur bij de Raad van Volksgezondheid & Samenleving

Aanmelden voor het symposium op 30 september a.s. (09.30-12.00 uur)

Heb je interesse? Vul dan het formulier in op de website van Vitaliteitsnetwerk Nederland en vermeld de code Menzis SC21-stream of Menzis SC21-live*: https://vitaliteitsnetwerk.nl/aanmelden/. Deelname is gratis voor leden van het netwerk en genodigden.

Als de maatregelen het toelaten is het symposium live vanuit het Menzis-kantoor in Wageningen voor een beperkt aantal deelnemers. Om iedereen deel te kunnen laten nemen is er een livestream.


* Heeft het je voorkeur om het symposium via livestream te volgen? Vul dan Menzis SC21-stream in. Wil je het symposium live bijwonen? Vul dan de code Menzis SC21-live in. Er is een beperkt aantal ‘live-plaatsen’ beschikbaar. Je hoort ongeveer een week van tevoren of je de bijeenkomst live of via live-stream kunt volgen.

Logo Menzis

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page