top of page

Geluksprogramma voor zorg- en welzijnsprofessionals

Deze roerige tijd heeft impact op alle zorg- en welzijnsprofessionals. De druk zit er flink op. Zij staan continu klaar voor anderen en wij doen heel graag iets terug. Daarom organiseert WGV Zorg en Welzijn, in samenwerking met Colijn & Partners, in de week van 24 t/m 28 januari '22 - onder de naam Geluk & Balans week - een gratis online Geluksprogramma voor zorg- en welzijnsprofessionals.


Juist in deze tijd van corona is het belangrijk om aandacht te hebben voor je mentale welzijn en geluk. Daarom richt dit programma zich op de volgende thema’s:

1.         Geluk

2.         Topsport mindset - hoe kan jij dit gebruiken?

3.         Herkennen en erkennen van stress in jezelf en elkaar


Meedoen is gratis en flexibel

WGV Zorg en Welzijn biedt een week lang een uitgebreid programma voor alle zorg- en welzijnsprofessionals. Inspirerende sprekers Patrick van Hees en Lammert Kamphuis nemen je mee in verschillende thema’s zoals geluk én hoe filosofie je kan helpen fris het nieuwe jaar in te gaan. Mocht je een bepaald webinar niet live kunnen bijwonen, dan kun je het op een later moment terugkijken. Aanmelden is niet nodig. Je kunt de hele week meedoen aan het programma via deze link.


Hoe gelukkig ben jij?

Als extra cadeau krijgt elke deelnemer aan het programma de gelegenheid tot het verkrijgen van zijn eigen persoonlijke geluksprofiel aan de hand van de CHAP® (Cambridge Happiness Profiler). Hiermee verkrijg je inzicht in hoe gelukkig jij bent én waar je eventueel nog aan kunt werken om nog gelukkiger in het leven te staan.


Gedurende het programma wordt WhatsApp ondersteuning geboden door gecertificeerde Mental coaches.


Het gehele programma wordt via een online platform aangeboden: www.cenzo.nl/WGV-geluksprogramma. Cenzo is het bedrijf dat de uitvoering/organisatie verzorgt. Cenzo staat voor Centraal Netwerk Zorg. Cenzo biedt diverse diensten aan cliënten die via de huisarts, bedrijfsarts of werkgever zorg zoeken ter bevordering van hun welbevinden en om vitaal te blijven.


bottom of page