top of page

Webinar voeding en slapen - ism 2424FIT

1 juli 2021 van 13.30 tot 14.30

Door Elly Kaldenberg van 2424FIT


 

Werken in ploegendienst is topsport voor je lichaam. Je bent aan het werken als anderen slapen. Je eet steeds op verschillende tijden en je probeert overdag te slapen. En jij weet als geen anders dat vooral het slapen overdag best lastig is. Goed eten kan je hierbij helpen. Dit is niet alleen gezond voor je, maar door goed en op het juiste moment te eten slaap je overdag langer en beter.


Op 1 juli biedt Colijn & Partners een webinar aan waarin Elly Kaldenberg van 2424FIT deelnemers vertelt hoe je, ondanks je onregelmatigheid, toch een ritme van eten en slapen kunt hebben. Met slimme tips en trucs loodsen we je door een fitte nacht en naar een betere slaap.


Dit webinar wordt aangeboden als onderdeel van het Dashboard Vitale Medewerkers. Wil je dit webinar aan je medewerkers aanbieden? Neem dan contact op met Marco Paasman (m.paasman@colijn.info).


Datum en locatie

Deze online sessie vindt plaats op donderdag 1 juli van 13.30 tot 14.30 uur, met uitloop naar 14.45 uur voor het beantwoorden van vragen. Het webinar wordt gehouden via MS teams.


Comments


bottom of page